Szórakozás

Bréking: Férjhez ment Szinetár Dóra

A legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent Szinetár Dóra és Makranczi Zalán.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán megtartották régóta tervezett és tologatott esküvőjüket. A szertartás a sajtó kizárásával, teljes titokban zajlott. Szinetár hétfőre virradó éjjel a Facebook-oldalán tette közzé, hogy harmadszorra is feleség, korábban Lőcsei Jenő majd Bereczki Zoltán neje volt.

Az újdonsült házaspár tagjai korábban azt nyilatkozták, hogy az utolsó nyári hónapig várnak az esküvővel, mégis előrehozták. Igaz, azt is elmondták, hogy szeretnék megtartani maguknak a pillanatot, ezért olyan helyszínt választanak, ahol a szűk családdal és pár baráttal ünnepelhetnek.

“Például, most elmondom, hogy szűk családi körben egybekeltünk. Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esüvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent. Na, ez aztán tényleg magánügy!” – erősítette meg a férj, Makranczi Zalán a nullahategy.hu-n egy tegnap este megjelent interjúban a házasságkötés tényét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik