Szórakozás

Miss Universe Hungary: Nagy Nikoletta a legszebb

Szombaton este gyémánt koronát kapott az univerzum legszebb magyar lánya.

16 szépség estélyiben, koktélruhában és bikiniben mutatta meg magát szombaton este Vajna Tímea szépségversenyén, a Miss Universe Hungary-n. A rendezvényt élőben közvetítette a TV2, a zsűriben több hazai híresség mellett maga a hegylakó, Christopher Lambert is helyet kapott. A versenyzők felvonulásait követően a zsűri a legszebb ötöt választotta ki, közülük a nézők szavazhatták meg a legszebbet. A Miss Universe Hungary címet a 20 éves Nagy Nikoletta, a Budapesti Corvinus Egyetem biomérnök hallgatója kapta.

A győztes hamarosan a Miss Universe világversenyen képviseli majd hazánkat, ahol 88 ország legszebbjeivel szemben mérettetheti meg magát.

A Miss Universe Hungary döntőjében egyébként állítólag a legprofibb technikai elemeket vetették be a látvány és a hangulat fokozására. Mint elhangzott, Vajna Tímea 220 négyzetméteres led-falat és különleges kifutót álmodott meg, amelynek vége a zsűrihez vezetett. A show megvalósításához 130 ember munkája járult hozzá. A Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás által vezetett show-ban Radics Gigi, a Rising Starból ismert Fehérvéri Gábor Alfréd és Gondi Helén, Nika és Pély Barnabás is fellépett.

A Hír24 munkatársa a helyszínen követte nyomon az eseményeket, vasárnap reggel videós riportban mutatjuk be a győztest.


Fotó: Facebook / Nagy Nikoletta

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik