Szórakozás

Sarka Kata szépségversenye csábítóbb, mint Vajna Timié

Andy Vajna felesége immár másodszorra rendezi meg a Miss Universe-t, Hajdúné pedig 2013 óta szervezi a Miss World Hungary-t, amire idén dupla annyian jelentkeztek, mint Timi versenyére.

Magyarország elsőszámú celebfeleségei között komoly presztízsharc indult el, habár mindketten nagyon diplomatikusan nyilatkoznak a másik szépségversenyéről. Egyelőre Sarka Kata áll nyerésre, akinek Miss World Hungary elnevezésű királynőválasztására közel 200 lány jelentkezett – írja a Vasárnapi Blikk. Ennek több oka is lehet. Egyrészt a tavalyi magyar siker nagyot dobott hírnevén, hiszen Kulcsár Edina második lett a londoni világversenyen. Ezen felül sokkal értékesebb nyereményeket kínál, mint Vajna Timi Miss Universe címe.

Míg a Miss Universe királynője csupán egy éven keresztül használhat egy autót, addig a Miss World örökbe kapja. Timiéknél egy utazást és egymillió forintos pénzjutalmat, illetve értékes ékszereket kap a nyertes, Katáéknál egy Karib-tengeri luxushajóút jár, és 1,5 millió üti a markát.

“Való igaz, hogy csak 87-en jöttek el a budapesti válogatóra. Ellenben azt gondoljuk, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél. A vidéki castingokkal pedig az volt a célunk, hogy olyan lányok is lehetőséget kapjanak, akik esetleg anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy felutazzanak Budapestre vagy nincs bátorságuk eljönni egy fővárosi válogatóra” – mondta el Vajna Tímea saját versenyéről, melyet a TV2 közvetít majd élőben az Erkel Színházból.

“Nem gondolom, hogy ellenfelei lennénk egymásnak, sőt kifejezetten drukkolok Timiéknek. A két versenyen más-más lánytípus lehet befutó” – jegyezte meg Kata, aki a Blikk szerint több tízmillióba kerülő díszletet építtet az MTVA stúdiójában.

Mg fogok hozni nektek pr fott a tegnap esti Story glrol! Ez itt az egyik kedvencem!Tmea Vajna, Miss Universe Hungary~Kelemen Heni, Miss World Hungary- Edina Kulcsar, s n!

Posted by Kata Sarka on 2015. február 8.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik