Szórakozás

Vajna Timi: Orvosi segítséggel lesz babánk

A kormánybiztos felesége két éven belül szeretne gyermeket vállalni, bár tudja, hogy férjét sürgeti az idő.

Vajna Tímea már többször beszélt gyermekvállalási terveiről, de azt most a Best Magazinnak árulta el először, hogy egy jósnő régebben két gyermeket jövendölt neki, ráadásul nagy korkülönbséggel.

Az első bébit a producerné két éven belül tervezi, mert ahogy mondja, addig dolgoznak, és élvezik az életet és egymást férjével, Andy Vajnával. A vágyott kislány pedig talán majd mesterséges úton fog megfoganni.

“Tudom, hogy sürget az idő, elsősorban a férjemet, de ez a két év szerintünk még belefér. Akkor mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, lehet, hogy orvosi segítséggel. És bevallom, nagyon örülnék egy kislánynak. (…) Tisztában vagyok vele, hogy nem fogunk még 40-50 évet lehúzni egymás mellett, de ez a mi sorsunk, valamiért későn kellett találkoznunk ebben az életben. Talán kegyetlenül hangzik, de nincs mit titkolni ezen. (…) Szeretném, ha Andy sokáig velem maradna, s együtt nevelhetnénk fel a gyermekünket” – mondta el Timi, aki azt is elárulta, az egykori jóslatokból eddig még minden valóra vált.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik