Szórakozás

Damu Roland: Anyám ivott és vert engem

A színész megdöbbentő részleteket árult el gyerekkoráról.

Damu Roland könyvet ír – ahogyan erről már korábban is beszámoltunk. A Blikk most részleteket közölt az írásból; ezek szerint a színész nagyon nehéz, tulajdonképpen hátborzongató körülmények között nőtt fel. Verték, elhanyagolták, érzelmileg tönkretették – írja a lap, és a könyv részletei valóban megdöbbentőek. A naturalista stílusú leírásokból röviden idéznénk:

“Anyám ivott és olyankor hallucinált. Anyám és apám éjjel is veszekedtek. Sokszor ébredtem arra, hogy szétbalhézták az egész lakást. Olyankor el szerettem volna futni, ki a világból. Csitt-csatt, dirr-durr, törött tányérok, poharak. Csak azt hallottam, ahogy éjszaka sepri anyám lapátra a törött üvegeket, apám meg üvölt, hogy miért iszik anyám! Nagy valószínűséggel apám és anyám sosem szerették egymást (…)

Aztán jött anyámnak egy másik mániája: elkezdett engem verni! Vert reggel, délben és este! Ivott gyógyszerre, apámmal balhézott, aztán engem vert. Oviba mentem, ott bepisiltem, hazamentem, ott is bepisiltem, aztán megint kaptam.” 


Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik