Szórakozás

Polgár Kriszta különleges nevet ad kisfiának

A szépségkirálynő második gyermekét várja, akinek nevéről már döntöttek is férjével.

Polgár Kriszta augusztus elejére várja babáját, így két éves Olivér fiához hamarosan megérkezik az öcsike. A 28 éves szépség elmondta, hogy párjával nagy gondban voltak, hogy ismét a fiúnevek között kellett keresgélniük, de végül sikerült dűlőre jutniuk. A baba nevének azonban két névváltozata is van.

“Volt egy név, amire gondoltunk, de aztán azt elvetettük, mert ahogy mondogattuk, egyre komorabbnak tűnt. Most pedig van egy név, aminek a két verziója között vacillálunk még, úgyhogy a kisfiúnk vagy Vince lesz, vagy Vincent” – árulta el Kriszta a Reflektornak.

A kismama arról is beszélt, hogy a szülés után fenekestül felfordul majd az életük, hiszen nem csak kétgyermekes anyuka lesz, hanem lakhelyük is meg fog változni.

“Január óta külföldön dolgozik a párom, és ez eléggé megterhelő mindannyiunknak. Hétvégenként szokott hazajönni, illetve megpróbál egy-két hetet itthon lenni bizonyos időközönként. Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy a szülés után egy pár hónapot itthon maradunk, és lehet, hogy utána követjük őt külföldre.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik