Szórakozás

Berki örül, hogy a fiatalok példaképe lehet

Sokkoló dolog derült ki a megosztó celebről. Nem csak hogy százezrek rajonganak érte, de a kamaszok egyenesen mintaként tekintenek rá.

Berki Krisztián majdhogynem könnyekig hatódott, amikor rájött, hogy sok fiatal srác követendő példaként néz fel rá. Egyik rajongója még a szettjét is leutánozta, sőt egy kamutetoválást is magára rajzolt a hitelesség kedvéért. A műsorvezető elmondta, hogy mindez megtiszteltetés számára.

“Nagyon megtisztelő számomra, hogy ilyen sokan követtek, figyelitek az életemet, és véleményt formáltok rólam, tevékenységeimről az életem azon részéről, amit megosztok veletek a közösségi médián keresztül. Az pedig külön öröm számomra, amikor ‘balaazs’-hoz hasonló fiatalokat látok-láthatok akiknek ‘a berki’ mint jelenség, olyannyira (bejön), hogy le is utánozza” – írta közösségi oldalán a celeb.

Ha mindez nem lenne elég, még néhány elvakult kommentelő is biztosította a felől, hogy jó úton halad, és az ő nyomdokaiba akarnak lépni. Ezek a rajongók valószínűleg átsiklottak Berki számtalan suttyósága felett, amiket mi nemrégiben egy csokorba gyűjtöttünk.

nagyon megtisztel szmomra, hogy ilyen sokan kvettek figyelitek az letemet s vlemnyt formltok rlam tevkenys…

Posted by Krisztian Berki on 2015. május 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik