Szórakozás

Nem ütötték le Kállay-Saunders Andrást

Az énekes tagadja, hogy újra verekedésbe keveredett volna egy szórakozóhelyen.

A Blikk szombati cikke szerint a BOB nevű belvárosi szórakozóhelyen úgy megütötte egy bokszoló Kállay-Saunders Andrást. Egy szemtanú elmondása szerint a sportoló a mosdó előterében technikai tudásával visszaélve akkora ütést mért az énekes fejére, hogy az összeesett.

Kállay is megszólalt a cikkben, és azt állította, hogy csak az állát súrolta az ütés, és a betóduló kidobók lökése miatt került a földre. Az énekes most a Facebookon nyugtatja az aggódó rajongókat: nincs semmi baja.

“Arra kelek fel hogy van egy millio uzenetem, mindenki kerdezi “Andras jol vagy?” Ahogy mondom sokszor a rosz hir az a jo hir, a tulzas az ami elkapja a nezo szemet es ez miat elolvas egy cikket vagy megveszik egy ujsagot. Hogy mindenki lenyugodgjon NINCS SEMMI BAJOM! A mosdoban voltam , mostam a kezemet, kozben belem kototek ok nelkul. Mikozben allok a mozsdonal oldalrol sunyiban megprobalt valaki utni, nem sikerult ugy ahogy tervezte , mivel nem voltak a szemelyek normalis alapotban. Oda jot a bisztonsagi or, el loktek hogy ne legyen bajom ES KESZ. Nem vedem ezeket az embereket de Nem volt semmilyen verekedes. Ughogy mindenki nyugoggyon le, nincs semmi baj. Na megyek keszulodok, ma KSB koncert HUNGARORING! Love you all!” – posztolta Kállay Saunders András.

Egy verekedés miatt egyébként már van egy eljárás az egykori megasztáros ellen. Fél évvel ezelőtt a Hajógyári-szigeten állítólag többeknek komoly sérülést okozott, a rendőrségi nyomozás még folyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik