Szórakozás

30 kilót fogyott Kozsó a betegsége miatt

Az énekes visszatért. Drasztikusan megváltozott külsővel invitálja a rajongókat közelgő koncertjére.

Kozsó tavaly ősszel került kórházba, ahol élet és halál között lebegett súlyos betegsége miatt. Agyműtéte után kétségbeejtő hírek érkeztek róla, mi szerint újra kell tanulnia járni és beszélni, ezért a rajongók és a barátok még szentmisét is tartottak számára. Karácsony előtt aztán életjelet adott magáról az énekes, bár fotóján látszott, hogy még nagyon nyúzott és gyenge. Márciusban Amerikába utazott a barátnőjével, Keirával, hogy ott rehabilitálódjon, néhány hete pedig megpedzegették, hogy hamarosan visszatérnek a színpadra.

Most pedig már semmi kétség. Kozsó meggyógyult, és visszakapta régi lendületét. Videóüzenetben árulta el, hogy júniusban hazatér, és újra bedobja magát a buliba. A felvételen azonban jól látszik, hogy a retrosztár rengeteget fogyott, amit menedzsere is megerősített.

“Valóban, legalább harminc kilóval kevesebbet mutat alatta a mérleg, de mint az üzenetében is látható, mind fizikailag, mind szellemileg és mentálisan kirobbanó formában van” – mondta a Borsnak Mára Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik