Szórakozás

Karda Bea kigyógyult a rákból

Az énekesnő nagyon tartott a teljes körű orvosi kivizsgálás eredményétől.

Karda Bea néhány napja egy komplex négy órás orvosi, természetgyógyászati kivizsgáláson esett át. Ezidő alatt számos modern műszerrel mérték az eredményeit, valamint több orvos és szakember is megvizsgálta, az összes eredményének fényében állították fel a diagnózist, miszerint a mellráknak – amivel évekkel ezelőtt operálták is – már nyoma sincs a szervezetében. Bea nagyon örült a megnyugtató eredménynek, ugyanis tartott attól, hogy a vizsgálat során rossz híreket fog kapni.

“Több erős férfinak is emberére váltak volna azok a dolgok, amiken én átmentem. Nyolc évvel ezelőtt a sok elnyomott bánatom és szenvedésem hatására megjött egy olyan betegség, amiből én most állítólag kigyógyultam. Nem csak hogy nyoma sincs a ráknak, de az esélyem is nulla százalék arra, hogy visszatérjen. Ennek örülök a legjobban, hiszen nagyon féltem, hogy mi fog kiderülni, ha idejövök” – mondta az énekesnő, akinek jó eredményein még az orvos is meglepődött.

“Nagyon jó volt azt látni, hogy Bea egészséges állapotban van és nagyon jók a paraméterei. Az ismert háttere után megnyugtató helyzet, jelenleg semmi arra utaló jel nincs, hogy ne mondhatnánk gyógyultnak a rákbetegségéből. Egy-két dologra azonban oda kell figyelnie. Ilyen például a stressz, a kicsit magas vérnyomás és az alacsony folyadékbevitel. Azt javasoltam neki, hogy több fizikai aktivitást iktasson be az életébe, beszéltünk a táplálkozásról és néhány életmódi tényezőről” – mondta Dr. Szabó Zoltán, a VitaHelp klinika orvosa, aki hozzátette: a vizsgálat során az is kiderült, hogy Bea biológiai kora 5 évvel fiatalabb, mint a valós naptári.


Fotó: Steiner Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik