Szórakozás

Éden Hotel: Titkos küldetéssel érkezett az új lakó

Eden-Snjezana-(960x640).jpg (éden snjezana, éden hotel, )
Eden-Snjezana-(960x640).jpg (éden snjezana, éden hotel, )

Snjezana jelenléte leginkább Adriennt viselte meg. Persze, hogy féltékenység van a háttérben.

Az Éden Hotel játékosai alig vannak túl a váratlan párcserén, máris újabb meglepetés érte őket. Aki pedig nem volt más, mint a különleges nevű Snjezana, akiről Berki igencsak szerette volna leimádkozni a melltartót. A 24 éves revütáncos ugyan izgult a beilleszkedés miatt, de azért azt elárulta, a férfiakkal mindig jól kijött. Erre most szüksége is volt, hiszen egy titkos küldetést kellett teljesítenie; ennek sikerétől függött, hogy játékban maradhat-e.

A budapesti lány ugyanis 24 órát kapott arra, hogy megcsókolja valamelyik fiút; ha nem teljesíti a feladatot, távoznia kell a hotelből. A dekoratív Snjezi érkezése leginkább Adriennt aggasztotta, aki természetesen Patrikot féltette az új lánytól. Főleg akkor, amikor egy feladat során a focistának sztriptízt kellett bemutatni vele együtt. 

A táncbemutató és az esti white party után pedig Snjezi akcióba lépett; végül az egyre inkább  mindenki jolly jokerének tűnő Milánnal csattant el egy szolid csókocska. A feladat tehát teljesítve, így a holnapi Pandora ceremónián már a legújabb lakó is teljes értékű hotelvendégként vehet részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik