Szórakozás

Damu unokahúga: Vajna Timi egy kígyó és visszakapja még

Néhány hét múlva szabadul Damu Roland, amire már egész családja készül. Unokatestvére most levelet írt az őt börtönbe juttató Timinek.

Hamarosan letölti büntetését a súlyos testi sértéssel, és nemi erőszakkal megvádolt színész, Damu Roland. Áldozata, és akkori barátnője Palácsik Tímea azóta Vajna Tímea lett és gondtalanul éli a milliomosok életét, amit Damu családja nem tud szó nélkül hagyni.

Roland Londonban élő unokahúga egy levélben fejtette ki mit gondol Timiről. Szerinte Vajnáné borzalmas dolgokat állított egykor, amik nem voltak igazak, ezért van félnivalója, hiszen az élet majd igazságot szolgáltat számára.

“Borzalom, miket nyilatkoztál egykor az unokatestvéremről, de a ‘lúzer férfiakról‘ is. Gondolkodj el néha, mielőtt bármit kijelentesz! Csak az vigasztal minket, hogy a teljes igazságot mi biztosan tudjuk, és még egyvalaki: te. Sok más dolog van az életben a pénzen és gyémánton kívül. Vigyázz, nehogy az élet egyszer igazságot szolgáltasson, és visszaüssön!

Bár hiszem, felesleges ezt leírnom, hiszen lepereg rólad, ami nem feltétlenül a te hibád. A mai vi­lág­ban ez nem szokatlan: a pénz, a hatalom, az ezek iránti vágy ezrével változtatja meg az em­bereket úgy, hogy szinte észre sem veszik. Hasonló értékrendű emberek közé csöppenve hamar közéjük valók lehetnek. Kígyóvá, mint te. És nem nézik, ki az áldozat, csak felfalják, és átsiklanak rajta. Téged is így tartunk számon!” – üzente Zita.

A napilap megkereste Vajna Timit is az ügyben, de sajtósa elmondta, nem tud reagálni minderre, mert külföldön tartózkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik