Szórakozás

Stohl András: A világ leglazább nagypapája leszek

A színész legidősebb lánya már 22 éves, és pár éven belül gyermeket szeretne. Stohl egyáltalán nem bánja, hogy kisfia és unokája között kicsi lesz a korkülönbség.

Stohl András kisfia csak pár hónapja született meg, ám közben a színésznek már két felnőtt gyermeke is van. Legidősebb lánya, a táncművész Luca komoly kapcsolatban él, így az sem kizárt, hogy hamarosan családot alapít. A 47 éves Buci nagyon jól viseli, hogy lányai önálló életet élnek, és a nagypapaszerep sem rémíti meg.

“Ma már nem szorul össze a szívem, ha arra gondolok, hogy Luca önálló életet él, és kirepült a fészekből. (…) Bármiről tudunk beszélgetni, és sokszor én is kikérem a véleményét. Igaz, nem kell félteni, mert magától is mondja, és nem rejti véka alá, ha nem tetszik neki, amit csinálok. Érdekes, de ilyenkor vagyok rá a legbüszkébb!” – mondta el a színész a Bestnek, arról pedig, hogy unokája esetleg csak pár évvel lesz fiatalabb legkisebb gyermekénél, így vélekedik:

“Vicces belegondolni, de legalább nem jövök ki a gyakorlatból. Abban pedig biztos vagyok, hogy én leszek a világ leglazább nagypapája.”

A teljes interjút a BEST e heti, legfrissebb számában tudja elolvasni, ahol a színész lányával közös fotóit is megtalálja.


Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik