Szórakozás

A nap videója: Így ropja Demcsák Zsuzsa Fásy Ádámmal

A Hal a tortán e heti asztaltársasága már az első napon táncra perdült. Nem is akármilyen párok alakultak.

Király Viktor volt a TV2 gasztrorealityjének első házigazdája ezen a héten; az énekes olasz menüjével nem nyűgözte le vacsoravendégeit, de az est hangulatát azért sikerült megmentenie.

Demcsák Zsuzsa ugyanis éppen legrosszabb periódusában, családi konfliktusai miatt megtörten érkezett a forgatásra. Bangó Margit vigasztaló szavainak hatására a műsorvezető elárulta, hogy gyermekei az ő gyenge pontja, de erőt is éppen belőlük tud meríteni. A kissé kényes téma utáni feszültebb hangulatot Király Viktornak egy “tánc-activityvel” sikerült feloldania; igazán megdöbbentő produkcióknak lehettünk szemtanúi.

Demcsák Zsuzsa és Fásy Ádám párosa például valóban nem mindennapi volt: amíg a műsorvezető a gondjait is félretéve apait-anyait beleadott a feladatba, addig a mulatós műsorok atyja cukin totyorgott mellette. Bangó Margit és Bebe már kissé kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtott, bár a Kossuth-díjas énekesnő hip-hop tánca is odavonzotta a tekintetet a képernyőre.

Végül maga a házigazda is az alkalmi parkettre lépett, bár neki igazán könnyű dolga volt. Párja, a profi táncos Bea mellett úgysem nézte senki az ő csetlés-botlását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik