Szórakozás

Kovács Gyopár esett ki a Rising Starból

Kovács Gyopár (kovács gyopár, )
Kovács Gyopár (kovács gyopár, )

A fiatal lány már biztosan nem lesz ott a tehetségkutató elődöntőjében.

Sztárduettek estéjével jelentkezett ma este a Rising star. A műsorvezetők adásindítójából kiderült, hogy a stylistok Majkára pink zoknit adtak, harmonizálva ezzel Ördög Nóra gazdagon díszített pink estélyijével. A zsűritagok bevonulásánál már meg sem hökkentünk Pásztor Anna fejdíszén, ami ezúttal egy fagylalttölcsér volt, különböző cukorkákkal diszítve. Nem, igazából nem is akarjuk tudni, hogy mi jöhet még ezután….

No de hamar bele is csaptunk a lecsóba, és máris színpadra penderült Gondi Helén és Takács Nikolas, akik hamar egymásra hangolódtak (haha) és végül 66%-ot sikerült összeénekelniük. Keresztes Ildikó dögös, lábvillantós, áttetsző ruhában adta elő dalát Fehérvári Gábor Alfréd segítőjeként. A produkció KERO tetszését nem igazán nyerte el, szerinte a fiú egyáltalán nem volt partner a dalban.

Kovács Gyopár és Dér Heni esetében nem lehetett eldönteni, hogy melyikük volt a dögösebb, és kit öltöztettek különlegesebb ruhába; azt viszont már annál könnyebben megítéltük, hogy ki az, aki jobban énekel. Mező Misi keményen osztotta is Gyopárt, szerinte a kislánynak ezen a ponton már nincs helye a versenyben. Czibi Norbi Tóth Verát kapta duettpartneréül; a páros hatalmasat énekelt. Olyannyira, hogy Ördög Nóra szerint most jött elő igazán Norbi töke. (!?)

A New Yorkból sikeresen hazatérő Király Viktor az ismét sokat mutató, és ultradögös Várhegyi-Lucas Palmirával adta elő Solo című dalát, amivel 80% felett sikerült teljesíteniük. Peter Srámek Csepregi Évával és a Holnap hajnalig című örökzölddel érkezett, amivel igen magas százalékot sikerült elérniük, és persze a zsűrit is lenyűgözték.

Singh Viki gyönyörű dívaként – csendben megjegyezzük, hogy tök átlátszó ruhában –  Kasza Tibi oldalán lépett színpadra, és hatalmasat énekelt. A gyönyörű duett után KERO és Feke Pál fennállva tapsolt, és azt is megtudhattuk, hogy a Kasza! show ezután a Super TV2 helyett már a TV2-n lesz látható. 

A sztárduettek után csupán ketten, Singh Viki és Várhegyi-Lucas Palmira jutottak biztosan tovább az elődöntőbe; a legkevesebb szavazatot kapó, azaz a veszélyzónába kerülő énekesek újabb, önálló produkcióval léptek színpadra. 

Fehérvári Gábor Alfréd kisfilmjéből kiderült, hogy Keresztes Ildikó bugyija leesett a sármos fiatal fiútól; és valóban, az előadás alatt is láthatóan nagyon drukkolt a versenyzőért. Aki egyébként 78%-kal elég magasra tette a lécet, tehát  a Sweet Home Alabama abszolút jó választásnak bizonyult. Gondi Helénnek viszont ezúttal nem sikerült falat emelnie, így ő továbbra is a veszélyben lévő énekesek között maradt. 

Kovács Gyopárnak mindössze 52%-ot sikerült szereznie, pedig a zsűri három tagja is igennel szavazott a dalára. Az elkeseredett lány után Peter Srámek lépett színpadra, aki simán, 73%-kal emelte meg a falat. Utolsóként Czibi Norbi érkezett, aki toronymagasan verte az utolsó helyen álló Kovács Gyopárt, aki így épp az elődöntő előtt kényszerült távozni a versenyből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik