Szórakozás

Baukó Éva: “Látják már, hogy van normálisabb énem is”

A Való Világból és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből ismertté vált, és ma már a VV7 kísérőműsorát vezető egykori botrányhős családra, gyerekre vágyik. Persze azért karrierjét is építgetné.

A BeleValó korábban alkoholproblémákkal küzdő, de ma már józanul újrakezdő műsorvezetőjével a life.hu riportere beszélgetett. Baukó “VV” Éva többek közt azt is elmesélte, rosszul érintette az emberek utálata a dzsungelkaland után.

“Mindig is megosztó voltam, de amit a dzsungelben képviseltem, az túl sok lett. A nézők közül akkor sokan bántottak, rengeteg negatív kommentet kaptam. Nehezen kezeltem, nem gondoltam, hogy annyira fájni fog. Rossz volt látni az emberek arcán az utálatot. De ahogy telnek a hetek, szerencsére már ez is változik, hiszen műsorvezetőként nem úgy viselkedem. (…) Ott konszolidáltabb, visszafogottabb viselkedést tanúsítok, és már ezt képviselem otthon is. Boldog lennék, ha azt látnák, hogy szórakoztató, vicces, kicsit pikírt vagyok, de nem egy őrjöngő, kiabáló idegbeteg. És képzeld, mostanában kapok olyan kommenteket, hogy “Évi, ha így viselkedtél volna a dzsungelben, mint amilyen műsorvezető vagy, akkor szerettelek volna”. Ez tök jó érzés, mert ezek szerint látják már, hogy van normálisabb énem is” – meséli az egykori villalakó, aki imádja jelenlegi munkáját, de már a családalapításon is gondolkozik.

“Szeretek a tévések között forogni, a szerkesztők, műsorvezetők és a celebek között, és én nem akarok mást csinálni. Képtelen lennék egy irodában papírmunkát végezni napi 8 órában. (…) A televíziózásban szeretnék dolgozni, mint műsorvezető vagy szerkesztő. Erre vágyom, és bizonyítani is akarok. (…) Szeretnék 33 éves koromig szülni. Azt látom, hogy lehet karriert csinálni úgy is, ha valaki anyuka. Tulajdonképpen csupa olyan dologra vágyom, amire minden normális ember. Biztonságra, családra… Soha többet nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, amiben lejáratom magam” – mondta el Éva, aki ugyan nem szégyelli a múltját, de büszke arra, hogy sikerült új életet kezdenie.

Fotó: Facebook

Olvasta már? Hatalmas változás történt Tóth Andi életében

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik