Szórakozás

Lilunak a karrierje is mélyponton van?

A műsorvezető nehéz időket él meg tönkrement házassága miatt, és úgy tűnik, már a szakmai élete sem tartogat kihívásokat.

Hosszú gyötrődés után kiderült, válságban van Lilu házassága. Férje már el is költözött közös otthonukból, a tévés azonban igyekszik, hogy kisfia ne érezze ennek a negatív hatásait. Ugyanez már nem mondható el Liluról, hiszen magánéleti problémái miatt egyre nyúzottabb és vékonyabb, múlt héten pedig az RTL-től is szabadságot kért.

A Blikk által megkérdezett szexuálpszichológus, dr. Rusz Edit szerint ilyen helyzetekben az a legjobb, ha az embert szakmai kihívások elé állítják. “A munkaterápiát régóta alkalmazzák, és ha a tudati funkciókat képesek vagyunk lekötni más irányban, új sikereket elérni, az már kompenzálja az érzelmi válságot” – mondta a doktornő.

A szőke képernyős karrierje azonban jó ideje langyos vízben áll. 2003 óta ő vezeti a Való Világ-szériákat, amit már a kisujjából kiráz, új lehetőséget azonban nem igazán kapott munkaadójától. Az anyacsatornán egyedül 2013-ban vezethette az X-Faktort Istenes Bence oldalán, de a következő évben már nem számoltak vele, valamint Ördög Nóri második terhessége idején, a Szombat Esti Lázat bízták rá az RTLII-n. Ezenkívül olyan műsorokban láthattuk, mint a Celeb vagyok, ments ki innen! délutáni háttérműsora, amit a csatorna általában kezdőkre bíz.

 Fotó: RTL2/Bársony Bence

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik