Szórakozás

Lilu nem a fogyókúra miatt fogy

A műsorvezető hónapok óta gyomorfájással küzd, és orvostól orvosig jár problémájával.

Az RTL Klub, azon belül is jelenleg a VV7 műsorvezetője nem csak a sportnak és különféle diétáknak köszönheti alakját – írja a Bors. A bulvárlap megtudta, Lilu egészségügyi problémákkal küzd mostanában.

“Öt hónapja kezdődött, de eleinte nem foglalkoztam vele komolyan, csak azt éreztem, hogy egy gombóc van a torkomban. Rettenetesen fáradtnak, gyengének érzem magam, ráadásul vérszegény is vagyok. Számtalan kivizsgáláson voltam már, többször megnézték a vérképem. Voltam gégésznél, belgyógyászaton és ultrahangon is. Minden leletem negatív” – mondta el a műsorvezető, aki belátja, nagyon túlhajszolja magát.

“Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapokban: harmincöt napot egyszerre forgattam le a Celeb vagyokban, aztán jött a ValóVilág. Gyakran éjfélig vagyok a stúdióban, majd utána kiautózom Szentendréig, és szinte beesem az ágyba. Átlagosan négy órát alszom, ami – valljuk be – nagyon kevés… – mesélte Lilu, aki azt mondja, nehéz időszak ez most az életében. A hétre pihenőt is kért a csatornától, úgyhogy a Való Világ nézői Istenes Bencével találkozhatnak az összefoglalók során.

Fotó: Sajtóklub/RTL II/ Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik