Szórakozás

L. L. Junior balesetéről fejtette ki véleményét Vujity Tvrtko

Az extévés a rapper ittas vezetésével kapcsolatban tett közzé egy bejegyzést a Facebookon.

Egész kommentcunamit indított el a karácsony előtti hír, miszerint L. L. Junior ittasan karambolozott, ráadásul később azt nyilatkozta, beteg kisfia érdekében máskor is autóba ülne hasonló állapotban.

Az ünnepek után a TV2-től nemrégiben távozó riporter, Vujity Tvrtko is elmondta véleményét az ittas vezetésről, amit egy kisfilmmel is alátámasztott.

“…. Ha a kellő gondoskodás jut eszembe, akkor mindig lenne nálam gyógyszer. Vagy taxit hívnék. Van mentőt. Vagy rohammentőt. Vagy felkelteném a józan szomszédomat. Vagy bárkit megállítanék az utcán. Mindannak ugyanis, amit az énekes tett, iszonyatos következményei lehettek volna. Mondhatjuk azt, hogy most olcsón megúszta, teszem hozzá: Hála Istennek! És olcsón megúszta az vétlen autós is, akivel karambolozott. És hát, a híradásokból tudjuk, hogy L.L. Junior gyermekének sem esett komolyabb baja, erre méginkább azt írom, hogy hála Istennek. Pedig nyilvánvaló, hogy édesapja nem vitte el neki a fontos gyógyszert a bébiszittertől, hiszen karambolozott, nem is akárhogyan… Most, hogy a baleset összes résztvevője életben maradt és komolyabb sérülés sem keletkezett, talán egy fokkal könnyebb belegondolni az énekes baleset utáni nyilatkozatába, mely szerint:

“Újra megtenném, ha a fuldokló gyermekünk élete múlna rajta!”

Én pedig azt mondom: tegyen meg tényleg szinte mindent, de ezt ne! Méghozzá éppen azért ne, mert ott van a kisfia. És ha az apja legközelebb nem lesz olyan szerencsés, mint most, akkor bizony sokkal nagyobb lehet a baj. Mint ahogy akkor is, ha a másik kocsi sofőrje sem szerencsés, vagy egy arra sétáló gyalogos, egy úton átszaladni akaró ember, egy autó elől elugrani képtelen nyugdíjas. Esetleg egy elbambuló turistacsoport keresztezi az érthetően feldúlt, ráadásul ittas sofőr útját. Vagy egy veszélyt nem érző kisgyerek lép le az útra… Be lehet készíteni azt a gyógyszert, lehet riadóláncot építeni, beírni a taxi, az összes szomszéd, vagy a rohammentő számát a telefonba. Mindent lehet, DE RÉSZEGEN VEZETNI NEM! (…) Junior, eszem ágában sincs oktatni, bántani téged. Egyszerűen csak a példádon és a saját példámon akartam bemutatni, hogy ezt ne! SOHA ne mondd, hogy újra megtennéd! SOHA! ….” – írja Tvtrko, akinek teljes bejegyzését lejjebb, a tovább feliratra kattintva tudja elolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik