Szórakozás

Kórházba került Berki Krisztián

Súlyos sérülése miatt naponta injekciózzák Costa Ricában Berki Krisztiánt. Akár le is bénulhat, ha nem tartja be az orvosok utasításait.

Komoly fájdalmak közepette készül az Éden hotel adásaira Berki Krisztián, akinek kiújult a gerincsérve, méghozzá olyan súlyosan, hogy a kinti orvosok ráijesztettek: akár le is bénulhat. Végül a kollégák kerítettek egy helyi orvost, aki injekcióval csökkentette fájdalmát annyira, hogy legalább lábra tudjon állni.

“Amióta Costa Ricában forgatunk, újra elkezdtem tréningezni. Egy helyi bokszedzővel nagyon kemény edzésterv alapján dolgoztunk. Sajnos egy rossz mozdulat következtében meghúztam a már meglévő gerincsérvemet. Pokoli fájdalmat éreztem, percekig feküdtem a földön, és üvöltöttem a fájdalomtól. Ezzel valóra vált az egyik legrosszabb rémálmom! Azóta fájdalomcsillapító injekciókkal „raknak össze” az adásokra. Sportolóként hozzászoktam az edzésekkel járó fájdalomhoz, de ez valami egészen más, ez még engem is nagyon megvisel. Egyelőre le kell mondjak a tréningekről, ülni egyáltalán nem tudok, vagy állok, vagy fekszem, úgy elviselhetőbb valamennyire. Muszáj rendbe jönnöm, mert még azzal is riogattak, hogy ha nem vigyázok, és tovább terhelem magam, le is bénulhatok” – mondta a Blikknek Berki, akinek most még az öltözködés is kihívást jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik