Szórakozás

Kulcsár Edina: A biztatásotok nélkül nem sikerült volna

Kulcsar-Edina(782ca5a1-b8d8-4b7f-b8ac-e1cb91422f00)(960x640).jpg (kulcsár edina)
Kulcsar-Edina(782ca5a1-b8d8-4b7f-b8ac-e1cb91422f00)(960x640).jpg (kulcsár edina)

A világversenyen második helyezést elérő szépségkirálnyő Facebook-oldalán mondott köszönetet rajongóinak.

Kulcsár Edina minden idők eddigi legeredményesebb magyar szépségkirálynőjévé vált tegnap este a londoni MIss World döntőjén. A második helyezést és a Miss Európa címet is magáénak tudható lány Facebook-oldalán köszönte meg mindenkinek a támogatást.

“Drága barátaim ( ha mondhatom így) ! Nagyon szépen köszönöm, hogy végig mellettem álltatok, és hittetek bennem, talán még jobban is ,mint én saját magamban! Őszintén… Ezt még álmomban sem gondoltam volna! A ti mindennapos biztatásotok nélkül nem sikerült volna!!! Nagyon nagy köszönettel tartozom nektek!” – írja Edina, akivel a hazai verseny szervezői, Sarka Kata és Hajdú Péter mellett édesanyja is ott volt Londonban. Edinának ez utóbbi különösen nagy erőt adhatott, hiszen a Hír24-nek hazai győzelme után is elmondta, milyen fontos volt számára szerettei jelenléte.

“Engem az édesanyám és a dédim nevelt fel. Ők a stúdióban szurkoltak, majd egymás karjaiba omlottunk. Anya és a dédi sírtak az örömtől. Ettől persze én is könnyezni kezdtem. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Talán még most sem hiszem el. Kell pár nap, mire ezt az egész csodát feldolgozom. Most csak egyszerűen szárnyalok a boldogságtól. Nagyon akartam. Hónapok óta tudatosan készülök, és a verseny alatt is mindenben megpróbáltam a maximumot nyújtani. 23 éves vagyok, ez volt az utolsó év, hogy jelentkezhettem, így tudtam, hogy ez az egy esélyem van” – nyilatkozta Edina még júliusban, amikor még nem is sejthette, hamarosan a világ legszebb lányai közt is hatalmas sikert arat.

Fotó: Europress

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik