Szórakozás

Aleska megkönnyebbült, hogy szakított pasijával

Az egykori pornószínésznő friss kapcsolata máris véget ért. A férfi féltékenysége rontotta meg a viszonyt, de Aleska cseppet sem bánkódik.

A Celeb vagyok, ments ki innen! dobogósa még a dzsungelkaland előtt ismerkedett meg párjával, a 27 éves Viktorral, akit többször is megemlített a játékban. Akkor még úgy gondolta, komollyá is válhat a kapcsolatuk, de másképp alakult. Aleska Diamond neve az RTL Klub túlélőshow-ja után még felkapottabb lett, amivel a személyi edzőként dolgozó srác nem tudott mit kezdeni.

“Nehezen tudott azonosulni azzal, hogy bárhova megyünk, én vagyok a középpontban, és ez volt a legnagyobb probléma. Nem bírta, hogy körberajonganak a férfiak, csak rólam szól minden. Ő is érezte, hogy ezt nem lehet így csinálni, pedig mindent megtett ezért a kapcsolatért. Az volt a szerencsénk, hogy nagyon friss volt ez a kapcsolat. A Celeb vagyok előtt jöttünk össze, aztán hetekig nem találkoztunk a műsor miatt. Addig kell véget vetni valaminek, amíg nem sérülünk” – mesélte a Borsnak a légtornász, aki örül, hogy végre nem tartozik senkinek elszámolással.

Mindeközben a Blikk rábukkant Aleska szexhirdetéseire a neten, amin a dzsungelceleb csak nevet. Azt állítja, ezek csak kamu oldalak, hiszen ő már végzett életének ezen fejezetével.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik