Szórakozás

Baukó Éva viselkedése már Aureliónak is sok

A legutóbbi vv-győztes Facebook-oldalán fakadt ki a dzsungel fúriájára.

Aurelio nem lett “károly” – azaz a sajátos szóhasználatú helikopterező fiú nem nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériáját, de a híresztelések szerint ennél sokkal nagyobbat szakíthat. A VV6 nyertese ugyanis a VV7 háttérműsorának, a BeleValónak a műsorvezetőjeként lesz látható nemsokára – ha a pletykák igaznak bizonyulnak. Ráadásul a jólértesültek szerint társa is lesz, aki pedig nem lesz más, mint a botrányos viselkedésű Baukó Éva.

No és itt jön a csavar, mert egy igen érdekes posztra bukkantunk Aurelio Caversaccio Facebook-oldalán. Eszerint pedig a szintén nem csendes és visszahúzódó természetéről ismert fiú is kiakadt Éva intrikáin és rosszindulatán, ami főként Molnár Andi felé nyilvánul meg; de összegezve azt mondhatjuk, a celebek zöme megkapta a magáét a mindenkire irigykedő és folyamatosan magát előtérbe helyező lánytól.

…bármennyire nehéz kimondani de csalódtam Évaban, nem tudok vele azonosulni (….) tiszta szivből remélem hogy a Molnár Andi fogja megnyerni a játékot, egy szerény, jószívű, őszinte csaj! Sajnálom, hogy el kellett pártoljak Éva mellől, de ez nekem is már sok!…” – írja többek közt Aurelio.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy ha valóban úgy alakul, milyen hatékony lesz a közös munka a két dzsungelt megjárt vv-s között.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik