Szórakozás

Elvből nem tart a kapcsolatot Lilu az egykori villalakókkal

Az RTL Klub műsorvezetője idén kimaradt az X-Faktorból, a VV7-nek viszont ő lesz a háziasszonya.

Lilu cseppet sem búslakodik, amiért az idei tehetségkutatót Istenes Bence egyedül fogja levezényelni. A szőke műsorvezető a Nők Lapja Cafénak elmondta, a valóságshow az ő igazi “szakterülete”, és nagyon örül, hogy a Való Világ hetedik szériájában is rá gondoltak háziasszonyként.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy váratlanul, meglepetésként ért a felkérés. Számítottam rá, és örülök neki, mert a Való Világ az a műsor, amely tökéletesen passzol hozzám. Nagyon szeretem a reality műfajt, közel áll hozzám, és a helyén tudom kezelni. (…) A műfaj egyik sajátossága, hogy nincs két ugyanolyan széria – ez főként annak köszönhető, hogy mindig más és más személyiségű emberek veszik birtokukba a villát, ezáltal pedig mindig más a csapat összetétele és a csoportdinamika. A Való Világ egyszerűen nem tud unalmas lenni” – mesélte Lilu, aki azt is elmondta, elvből nem tartja a kapcsolatot az előző évadok játékosaival. Sőt, az interjúból az is kiderül, Lilut nemcsak a realityben, hanem egy másik műsorban is láthatjuk majd, amiről egyelőre nem szeretett volna többet mondani.

A műsorvezető egyébként jobb formában van, mint valaha; ahogy ezt a Facebook-oldalán talált gyönyörű fotója is bizonyítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik