Szórakozás

Haláleset történt Sebestyén Balázs családjában

A műsorvezető reggeli rádióműsora közben kapta a tragikus hírt. Azonnal távozott az élő adásból.

Sebestyén Balázs élete egyik legnehezebb hetét éli. Miután a hétfői Morning Show-ban nyújtott viselkedése miatt háborút indítottak ellene és műsorvezető társai ellen, most még egy szörnyű tragédiával is meg kell bírkóznia. A péntek reggeli adásban mindössze 15 percig volt jelen, hiszen ott kapta a rossz hírt.

Balázs azonnal távozott a helyszínről, majd Vadon Jani és Rákóczi Feri közölték, barátjuknak egy családi tragédia miatt kellett megszakítania a munkát. Részleteket sem ők, sem a Class FM nem szeretett volna elárulni, ezért több rajongó is Balázs várandós felesége és a magzat miatt fejezte ki aggodalmát.

 

Sebestyén Balázs sajtósa most elmondta, hogy a tragédia, egy váratlan halálesetet takar, de további részleteket nem árulhat el a műsorvezető kérésére.

“Sajnálatos haláleset történt Sebestyén Balázs családjában, ennél többet azonban az ő kérésére nem mondhatok. A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban” – mondta Farkas Franciska.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik