Szórakozás

Majka megint nekiesett Dopemannek

A két rapper évek óta hadban áll egymással. Gyűlölködésük tettlegességig is fajult már, de ezúttal csak szócsatáztak.

Majka annak idején még Dopemannel kezdte karrierjét, ám a két zenész kapcsolata hamar megromlott, néhány hónappal ezelőtt pedig össze is verekedtek. Az egykori VV-s népszerűsége azóta csúcsokat döntöget, míg korábbi mentora szerinte a nyomába se ér. Ez persze érzékenyen érinti Lacit, aminek gyakran hangot is ad, ezt elégelte meg a hamarosan Ördög Nórával műsort vezető rapper.

“Amíg a nagy gengszterek, mint a Dokkmen Laci azzal hakniznak, hogy milyen menők ott ahol én születtem, mert meghívta a városi szocialista szervezet egy augusztus huszadikai súlytalan dedikálásra, mi a héten csináltunk olyan buliból, mint az alábbi képen látható tizenkettőt!” – kezdte közösségi oldalán Majka.

Fotó: Facebook

“Ritkán válaszolok azokra a kisstílű szurkákra, amik a ‘mögöttünk’ lévő sorokból jönnek, de nehéz néha elviselni azokat az értelmi fogyatékosokat, akiknek minden 3. kiírásuk rólam vagy rólunk szól… És ha még reklám is nekik, akkor is néha meg kell kérdezni ,hogy ha ők annyira baromira tehetségesek és híresek , akkor miért van egy hónapban 3 bulijuk? És miért nincs egy slágerük sem az utóbbi 8 évben? Vagyis helyesbítek: Miért nincs olyan slágerük, amiről rajtuk kívül más is azt gondolja, hogy sláger?!? Miért nem szerepelnek a saját netes csatornájukon kívül jóformán sehol?”

Gyanítjuk, hogy ezzel még nem ért véget a szurkálódás…

Újabb tetoválással gazdagodott Tóth Gabi. A részletekért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik