Szórakozás

Lehull a lepel a Sztárban Sztár versenyzőiről

A szeptemberben induló show résztvevőiről rejtélyes fotót és videót tettek közzé a műsor Facebook-oldalán. Egy-két tippünk már van is az énekesek kilétére.

A Sztárban Sztár legújabb évada körül hatalmas a titkolózás, bár van pár infó, amit már biztosra vehetünk. Például azt, hogy Lakatos Márk már nem fog ott ülni a zsűriben, helyette a tavalyi nyertes, Bereczi Zoltán áll ítésznek az új műsorfolyamban. Friderikusz Sándor sem köszönti már a nézőket műsorvezetőként; Tilla neve merült fel lehetséges utódaként.

Persze a legizgalmasabb az, hogy kik lesznek az új évad versenyzői, azaz kik fognak hétről hétre átváltozni a kamerák előtt. Vastag Tamás már vallott csatornaváltásról, egykori mentoráról, Keresztes Ildikóról pedig egyelőre pletykaként reppent fel a hír, hogy a TV2-höz igazol.


Bereczki Zoltán Fotó: TV2

A Sztárban Sztár Facebook-oldalán viszont a napokban elkezdték csepegtetni az információkat, legalábbis a rajongókat egy jó kis tippelgetésre csábítják a műsor készítői. A férfiversenyzőkről feltöltött fotó, és a hölgyekről készült videó alapján mi is szinte biztosra vennénk pár híresség részvételét a műsorban.

A női versenyzők közül Tóth Vera, Dukai Regina és a már említett Keresztes Ildikó vonásai mellett még Pásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesnőjét véljük felismerni, két énekesnőre egyelőre nincs tutinak tűnő tippünk.


Tóth Vera  Fotó: Facebook

A férfiaknál a legbiztosabb találatnak Hevesi Tamás tűnik, de Kökény Attila fejformája, és a Mirigyes Sipos Péter mosolya is beugrik a képet nézegetve. A fotó alapján kevésbé biztosra Vastag Tomit, Nagy Sándort és Pál Dénest mondanánk.

Önök hogy látják, jól tippeltünk? Ki lehet vajon a fel nem ismert két énekesnő?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik