Szórakozás

Havi 5 milliót keres a Bytheway

Az X-Faktorban feltűnt fiúbanda szekere szépen halad előre. Naptáruk tele van fellépésekkel és a zsebük sem üres.

A Bytheway a magyar X-Faktorok legeredményesebb csapata, miután a negyedik évadban éppen hogy csak lecsúsztak a dobogó legfelső fokáról. A fiúk örülnek, hogy nem tűntek el a süllyesztőben.

“Rettentően boldogok vagyunk, hogy ennyire szeretnek az emberek. Nem könnyű helytállni, és a felszínen maradni manapság a poppiacon, tudjuk, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, és keményen dolgozni” – mondta a Blikknek Patocska Olivér, aki még betegen is a színpadra áll.

 Fotó: RTL Klub

A banda egy-egy fellépése egyébként 225 ezer ft plusz áfa és havonta 20-25 lekötött időpontjuk van, aminek nagyon örülnek, de elárulták, hogy eszük ágában sincs elverniük a megkeresett pénzt.

“A fellépések száma azt mutatja, amit csinálunk az jó. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez a folyamat, ami van, ne álljon meg! Nem herdáljuk el a pénzt, inkább gyűjtögetünk, és napról napra új célokat tűzünk ki. Most az új dalunk augusztus 5-i hivatalos megjelenését várjuk, de már az első nagylemezünkre sem kell sokat várni” – mesélte Feng Ya Ou Feri, amihez Vavra Bence hozzátette: “Mindenkinek van valami terve, amire gyűjt, de babonából nem beszélünk róla. Emellett sok energiát és pénzt fordítunk jótékonyságra.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik