Szórakozás

Nagy változások előtt áll Kállay-Saunders András

Az Eurovíziós Dalfesztiválon nagy sikerrel szereplő énekes nem tartja magát popsztárnak; jövőre már egészen új utakra lépne.

Kállay-Saunders András nem tartja magát sem popsztárnak, sem “celebfiúnak”, ő csakis zenélni szeretne. Facebook-oldalán olvasható posztjaiból is kiderül, nagy változásokat tervez a karrierjében:

“2015-tôl csak igy fogtok làtni a szinpadon. Mar ideje hogy észre vegyék az emberek hogy én nem vagyok pop star…EBBEN AZ ÉVBEN JELENIK MEG A LEMEZEM ES AKKOR MAJD REMÉLEM ÉRTENI FOGJÁTOK MIRŐL BESZÉLEK. !!!! Éljen az élő zene ! BRAINS KOSZONOM HOGY VÉGRE TUDTAM EGY OLYAN SZÍNPADON ÁLLNI AMI IGAZÁN NEKEM VALÓ” – írta András az alábbi fotóhoz.

Fotó: Facebook

“Egy nagyon fontos interju velem . A lemezem utan nagy valtozasok lesznek. KALLAY SAUNDERS BAND! zenekaromal kemenyen dolgozunk a lemezen. Love you all!” – olvasható a következő bejegyzésben, amiben a quart.hu cikkére utal.

„Ebben az évben végre megjelenik az első albumom, amiből talán kiderül mindenki számára, hogy én mennyire nem az a celeb fiú vagyok, akinek látnak, és mi minden van bennem. 2015-től csakis élőben, zenekarral fogok fellépni, mert nekem ez az utam. (…) Vannak emberek, akik irigykednek arra, ahol most tartok, és szeretnének a helyemben lenni. Én pedig nem itt akarok lenni… A jövő hónapban 30 fellépésem van, de én nem ezt akarom, hanem legyen négy koncertem, show, fények, jó technika” – mondta el a nehéz időszakot maga mögött hagyó Kállay-Saunders az említett riportban.

Ezt olvasta már? Miley Cyrus új barátnője Palvin Barbara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik