Szórakozás

Krasznai Tünde: Nem érdekel, hányan jöttek el

Az énekesnő nem bánja, ha csupán 20-30 ember előtt áll színpadra.

Ahogy beszámoltunk róla, Krasznai Tünde első önálló kocertjére meglepően kevesen voltak kíváncsiak. A Nők Lapja Cafe most megkérdezte az egykori X-Faktorost, ő kudarként éli-e meg a történteket.

„Én a nehezebbik utat választottam. Most tényleg, mikor mondjuk valakire, hogy sikeres? Ha celebet játszik, nyomják a számait a rádióban, aztán meg elfelejtik? Vagy ha csak néhány embernek ad koncertet, de tudja, hogy a közönség csak miatta jött el az estén? Szerintem nagyon színvonalas produkciót tettünk össze, a zenésztársaim is azt mondták, hogy olyan atmoszférát teremtettem, amire csak nagyon kevés énekesnő képes. Egy-egy dal közben, után én is éreztem, hogy megfagyott a levegő a teremben, szinte még a legyek zümmögését is lehetett hallani. Engem nem érdekel, hányan jöttek el, az a fontos, hogy aki ott volt aznap este, az csak miattam jött el” – nyilatkozott az énekesnő, aki azt is elmondta, úgy érzi most kezd igazán beindulni a karrierje.

„Rengeteg a felkérésem, tárgyalás alatt van három zenei projekt, három különböző műfajban, emellett pedig két színházi elképzelés is kezd körvonalazódni.”


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik