Szórakozás

Keleti Györgyi hagyta, hogy élve felkoncolják

A leghíresebb magyar madame hónapokig nem beszélt könyve szerzőjével.

Kibékült Keleti Györgyi és könyvének szerzője, Szalai Vivien. A celeb és a szerző csütörtökön pótolja be a nagy botrányok közepette elmaradt könyvbemutatót. Mindketten nagyon akarták a sikert- és a könyv marketingjével kapcsolatos kérdésekben nem jutottak előbbre. Nagyjából ez volt az oka annak, hogy Györgyi és Vivien megorroltak egymásra. Ám a két nő időközben békejobbot nyújtott egymásnak, és úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a viharokat és egy első és utolsó dedikálás erejéig összeülnek.

Fotó: RTL Klub

“Az roppant nagy kudarc egy szerzőnek, ha nincs beszélő viszonyban azzal az emberrel, akiről egy könyvet írt. Akit -már elnézést a kifejezésért- élve felkoncolt, aki olyan bizalmat szavazott neki, hogy az egész életét rábízta. Boldog vagyok, hogy Györgyivel tisztáztuk a félreértéseinket, és újra jó viszonyban vagyunk. Csütörtökön öt órától a Nyugati téri Alexandrában várjuk a kedves érdeklődőket. Úgy érzem, ha már lett egy közös ‘gyerekünk’, ennyit megérdemlünk” – mesélte Szalai Vivien.

“A vártnál is nagyobb sikert hozott a könyv. Azt hiszem méltó megkoronázása lesz ez a könyvbemutató, amit nem csak mi, de a mai napig íródó olvasói levelekből tudom, hogy mindenki nagyon vár” – mondta Györgyi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik