Szórakozás

Nagy bajba keverte magát Győzike

Gáspár Győző ellen elfogatóparancsot adtak ki, mikor 21 milliós bérelt autójával engedély nélkül lépte át az országhatárt. Szerencséjére Bea asszony még időben figyelmeztetni tudta.

Egy vadiúj kabriót bérelt Győzike, ám a szerződés aláírásakor elkerülte a figyelmét, hogy a cég beleegyezése nélkül nem mehet külföldre az autóval. A showman viszont elmondása szerint “Jugoszláviába” ment forgatni, a GPS rendszer pedig jelezte az ország elhagyását a bérbeadók felé, akik így feltételezhették, hogy az autót ellopták. A körözés így azonnal megindult az Édes Élet szereplője ellen – írja a Blikk.

“Amikor Bea elmondta, mi történt, rögtön hívtam a bérbeadókat. Azt mondták, hogy éjfélig vissza kell érnem az országba. Otthagytam csapot-papot, hogy odaérjek. Végül hat perccel éjfél előtt sikerült átlépnem a határt, ekkor visszavonták ellenem a körözést, majd bementem a céghez. Tudom, hogy kellemetlenséget okoztam, de őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy baj lehet belőle. Pláne az nem, hogy akár bevarrhatnak emiatt” – mondta el Győző a lap munkatársának.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik