Szórakozás

Hipochondria gyógyíthatja meg Bajor Imrét?

Amikor az oltással kis adagban bejut a szervezetünkbe a fertőzés, az immunrendszer felveszi a harcot, és a későbbiekben ellenállók leszünk a betegséggel szemben. Valami ilyesmi történik most a színésszel is - írja a Story.

Nemcsak a barátai, hanem a pszichológus szakember is derűlátó az agydaganattal küzdő Bajor Imre állapotában beállt változások hallatán. A betegség eddig agresszíven rombolta a szervezetét, és az aggasztó hírek már arról szóltak, hogy nemcsak a mozgás, de a beszéd is nehezére esik.

Szerencsére Imre nem adta fel, és a kezeléseknek hála erőre kapott. A javulásnak pedig más, lelki oka is van. Furcsa, de a nagy hipochonder hírében álló színész éppen e képzetének köszönheti, ha úrrá lesz a kóron. Olyan ez, mint amikor a védőoltással ellenállóvá tesszük a testünket, amikor kis adagban bejuttatjuk a fertőzést. Bajor Imi egész életében minden kisebb jelből rosszat sejtett, hipochondriája miatt hosszú évekig kereste, kutatta, mi a baja. Lassan lelkileg is hozzáedződött a betegségtudathoz, így most, a valós helyzetben, az első sokk után ez segíthet legyűrni a bajt.

További részletekről a Story magazin e heti számában olvashat.


Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik