Szórakozás

Katalin hercegnő ismét kínosat villantott

Kate Middleton már nem először került kényes szituációba fellebbenő szoknyája miatt. Ráadásul nem is ez az egyetlen téma mostanában, ami lázban tartja a királyi család iránt érdeklődőket.

Nem mindennapi felvétellel gazdagodott egy amatőr fotós, aki az ausztrál Blue Mountain Nemzeti Parkban a hercegi párt fotózta – írja a Bild. Diane Morel a képekre ráközelítve vette csak észre, hogy pontosan azt a pillanatot sikerült elkapnia, amikor a szél meglibbentette Katalin hercegnő szoknyáját, teljes belátást biztosítva ezzel az ominózus ruhadarab alá. (A fotót IDE kattintva megtekintheti.)

A napvilágra került kép kapcsán természetesen rögtön több korábbi fotó is előkerült, ahol Katalin szoknyája rakoncátlankodott. A királynő nagyon rossz szemmel nézi az efféle véletlen villantásokat, korábban már el is rendelte, hogy a hercegnő stylistjának gondot kell viselnie a megfelelő, szélbiztos szoknyahosszra is.

A királyi család körül egyébként nem ez az egyetlen szenzáció mostanában, mivel az OK magazin tudni véli, hogy Katalin hercegnő újra várandós, méghozzá egy ikerpárral. A lap még a bébik nemét is leinformálta, ezek szerint a kis György herceg két hugicát kaphat nemsokára. Hivatalos bejelentést nem tett a királynő, de bennfentes információk szerint már készíti a királyi ékszereket leendő dédunokái számára. A pletykákat egyébként alátámaszthatja, hogy a hercegnő kissé visszavonult mostanában, és korábban Vilmossal együtt többször kijelentették, hamarosan szeretnének kistestvért a kis trónörökesnek.


Fotó: Northfoto

Ördög Nóri kislányához azonban már biztosan hamarosan megérkezik a kistesó. A várandós műsorvezetőről férje készített képeket munka közben, amiket ide kattintva meg is nézhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik