Szórakozás

Meg kellett műteni Medveczky Ilonát

A táncosnő nemrég komoly döntésre szánta el magát. Maga vonult kórházba, hogy megműtsék, még mielőtt nagyobb baj történt volna.

Medveczky Ilona mindig is diszkréten kezelte az egészségügyi problémáit. Most sem volt ez másként, hiszen senki sem tudott arról, hogy epeproblémája van. Ilonának ilyen szempontból szerencséje volt, mert neki úgynevezett némaepeköve volt, ami nem okozott fájdalmas tüneteket.

„Nem engedhetem meg magamnak, hogy egyszer csak emiatt váratlanul lerobbanjak, hiszen akkor mi lenne a ’szőrös gyerekeimmel’ – a kutyáimmal? Ezért egyik pillanatról a másikra döntöttem el, hogy műtőasztalra fekszem, az orvosom ugyanis Németország felé kacsingat, és szerettem volna rábízni magam. Bár általában nem szoktam halogatni a betegségek kezelését, ezzel a ’ketyegő bombával’ nem foglalkoztam” – mesélte problémájáról a szolid nyugdíjából élő Ilona a Bestnek.

Hogy milyen problémákat okozott az epekő Ilonának, és hogy mi mindentől rettegett a műtéttel kapcsolatban, arról a Best magazin legfrissebb, e heti számában olvashat bővebben.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik