Szórakozás

Kállayt nem foglalkoztatja Eurovíziós helyezése

A hazánkat képviselő énekes ma délelőtt repült el az 59. Eurovíziós Dalfesztiválnak otthont adó Koppenhágába, pihenni azonban nem tudott.

Kállay Saunders András már izgatottan várta a napot, hogy Dániába utazhasson, ám repülését megelőző estéje nem telt nyugalomban, amiről közvetlenül indulása előtt a Liszt Ferenc repülőtéren mesélt a Hir24 munkatársának.

“Nem izgulok, inkább kíváncsi vagyok, és már várom, hogy milyen érzés lesz azon a színpadon állni. Tegnap nem aludtam, mert amikor boldog vagyok és izgatott, akkor nem tudok pihenni” – mesélte András, akinek versenydala nemzetközi szinten is nagy népszerűségnek örvend.

Kállay Running című száma az előzetes közönségszavazáson az előkelő második helyet érte el, az énekes azonban elképzelni sem tudja, hogy élesben meddig juthat el produkciójával és egyelőre nem is foglalkoztatja a dolog.

“Szerintem jó ízlésem van, ezért amikor korábban néztem a versenyt, meglepő volt számomra, hogy egy versenyző, akiről azt gondoltam, hogy a Top5-be kerül, az mindig a végén végzett. Nem tudom, mi alapján szavaznak a nézők, ezért azt sem tudnám megtippelni, hogy milyen helyen fogok végezni. Akkor leszek elégedett, ha a maximumot tudom nyújtani magamból.”

fotó: Hir24

András szeretné majd kiaknázni a verseny adta népszerűséget és lehetőségeket, de eszében sincs búcsút inteni hazájának. “Oda megyek, ahová a zene visz, és természetesen szeretném, hogy megismerje az egész világ a hangomat, de mindig Magyarország lesz az otthonom” – mondta Kállay a Hir24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik