Szórakozás

Eva Longoria Budapesten van!

A színésznő váratlanul fővárosunkba érkezett, és ezt az Instagramon posztolt fotóból tudtuk meg.

„Találjátok ki, hol vagyok…” – ezt a rövid üzenetet posztolta ki egy fotó társaságában Instagramjára Eva Longoria, aki a kép tanulsága szerint egy óra előtt pár perccel érkezett Budapestre.

A fotón az „Üdvözöljük” felirat árulkodik arról, hogy igen, a Született feleségek sztárja fővárosunkban landolt.

Azt pontosan nem tudni, miért érkezett Budapestre, de a Velvet.hu az IMDB-re hivatkozva azt írja: nagy valószínűség szerint a Refugio című romantikus drámát forgatja.

Nem Eva Longoria az egyetlen, aki hazánkba érkezett a napokban. Jude Law szombaton landolt Budapesten, ahol Jason Stathammel együtt a Spy című vígjátékot forgatja.

Üdvözöljük a Grand Hotel Budapestben!

Reméljük, Eva Longoria még nem foglalta le a lakosztályát Wes Anderson filmjének címét is adó hotelben – a sztárokkal teletömött film cselekményének helyszíne, a hotel ugyanis több valós helyszínből lett a rendező és az operatőr agyában összegyúrva. A külső kép a Karlovy Vary-i fürdő homlokzatáról ered, a belsők pedig egy ódon felújított németországi, görlitzi raktárépületben lettek filmre rögzítve. Amely épületbelsőt háromszor kellett újrafesteni a film változó színvilága miatt. De forgattak a filmhez egy gyönyörű drezdai cukrászdában is, és egy zwickaui kastélyban is (ott volt a börtön), mely a történelem viharaiban funkcionált már koncentrációs táborként is, most épp szeretetotthon. Amikor Kovacsot kergetik a hotel körüli parkban, azt pedig szintén Drezdában vették fel a Zwinger Museum parkjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik