Szórakozás

VV6: Viki vagy Dávid menjen haza?

Ma este lesz a VV6 második párbaja. Vajon Aurelio jó barátja, a nagy taktikus Dávid vagy a ledagizott Viki menjen haza? Szavazás!

Viki vagy Dávid? Dávid vagy Viki? – ez ma a legfontosabb kérdés a VV6-ban. De vajon kinek van nagyobb esélye visszajutni a villába? A Hír24 olvasóinak véleményére is kíváncsiak vagyunk!

A nézők egy része azt mondja, hogy aki eddig kedvelte Simont az most szavazzon Viki ellen, mert lényegében miatta kellett kizárni a játékból a villa csodabogarát, aki tényleg esélyes volt a végső győzelemre. Mások azzal érvelnek, hogy Viki a legintelligensebb és inkább őt látnák szívesen a villában.

Fotók: RTL Klub

“Nagyon kár lenne ha Viki maradna kint! Igaz, hogy nem egy szép és dekoratív lány, de esze több van mint a bent lévőknek összesen. Pont ezért fáj mindegyik “húgyagyúnak” Viki beszólása, fröcsögése” – írta egyik olvasónk.

Bár a VV6 nem egy szépségverseny és nem kellene, hogy fontos legyen Viki külseje, mégis többször kapott már emiatt megjegyzéseket, Aurelio konkrétan ledagadt-patkányozta. Ez valószínűleg azért van, mert Aurelio nem tudna egy szinten vitatkozni Vikivel, így egyszerűbb vagdalkozni. Ugyanakkor az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Viki nem egy szimpatikus játékos, mert láthatóan ő is szeret játszani a többiek idegeivel.

Viki kihívója, Dávid is elég karakteres figura. Nemrég költözött a villába, így valószínűleg nincs még nagy rajongótábora. Manipulálja a körülötte lévőket és maga mellé állította az egyik legerősebb játékost, Aureliót is. Ezek után már csak az a kérdés, hogy Viki rajongói vagy épp ellendrukkerei lesznek erősebbek a szavazásnál?! Szerintetek?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik