Szórakozás

Nagy halnak nevezi kedvesét Pikali Gerda

A színésznő nem csak szerelméről, Rékasi Károlyról mesélt, de a korábban már többször megoperált daganatos betegségéről is.

Megromlott házasságáról és új kapcsolatáról is megdöbbentő nyíltsággal beszélt Pikali Gerda a Portré szerda délutáni felvételén Barabás Évának.

A színésznő válópere egy békéltető tárgyalással éppen aznap kezdődött, amikor a Kézről kézre című, legújabb színdarabjának premierje volt. A történet egy férjről, egy feleségről és egy harmadik férfiről szól. Színház és magánélet között ezúttal tagadhatatlan, hogy van némi párhuzam, hiszen jó ideje tudjuk, hogy Gerda új párja Rékasi Károly. Ahogy kedvesen nevezi, a nagy hal.

Nyilvános eseményen, egy főzőversenyen álltak először együtt kamera elé, és csöppet sem titkolták, hogy vonzódnak egymáshoz. Kapcsolatukat ország-világ előtt vállalva egy szerelemes párként viselkedtek. Rékasi Károly ekkor még csak a főzésről beszélt, Október végén azonban a Fókusznak adott első és egyetlen interjújában beszélt nyíltan új kapcsolatáról.


Fotó: TV2

A színésznő arról is beszélt, hogy gyermekkorában egy nagyon komoly megpróbáltatással nézett szembe. 13 éves volt, amikor daganatos betegséget állapítottak meg nála. A fülében keletkezett daganatot aztán minden évben újra kellett operálni.

A kétgyermekes anyuka, aki kis híján a horgász világbajnokságra is kijutott, hosszan és megdöbbentő nyíltsággal mesél majd életéről és új szerelméről a Portré vasárnap esti adásában. És azt is elárulja, hogyan lett világklasszis horgász, milyen rokoni szálak fűzik Blaha Lujzához és hogyan fogta ki a nagy halat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik