Szórakozás

Szász János: Így is boldog vagyok!

Szasz-Janos(960x640).jpg (Szász János)
Szasz-Janos(960x640).jpg (Szász János)

Már az is nagy dolog, hogy Szász János filmje A nagy füzet bejutott a legjobb kilenc külföldi film közé, ezért a rendező nem keseredett el, amikor megtudta, hogy végül nem jelölik Oscarra az alkotást.

“Az egyik ismerősöm hívott fel azzal, hogy A nagy füzetnek nem sikerült bejutnia az Oscar-esélyes külföldi filmek közé. Nem érzek csalódottságot, de be kell valljam, hogy azért izgultam. Ettől függetlenül boldog vagyok. A film egyébként mindenképpen eljut Amerikába, ugyanis a Sony korábban megvásárolta a forgalmazási jogokat. Májusban bemutatják” – mondta a Hír24-nek Szász János, aki szerint A nagy füzet tabukat ledöntő alkotás.

Fotó: MTI

A film főszereplője egyébként egy ikerpár, akiket Gyámánt András és László alakított. A fiúk elképesztő dolgokat élnek át és kínzásokat, gyilkosságokat is elkövetnek.

“Nem pletyka, hogy engem is megviselt, amikor a durvább jeleneteket forgattunk” – magyarázta Szász János, aki nagyon büszke a filmben játszó színészekre és A nagy füzet sikerére, ugyanakkor a többi feladataira is koncentrál.

“Magyarországon az egyetemen van egy osztályom, igaz nagyon sokszor nem láttak. Filmrendezést és színészetet tanítok nekik. Vasárnap pedig jön hozzám egy holland producer, de csak később árulom el, hogy pontosan milyen filmen fogunk dolgozni” – tette hozzá az ismert rendező.

Hogy pontosan kik kaphatják az Oscar-díjakat? Katt ide!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik