Szórakozás

Bujkál a zsaruk elől a rendőrt megharapó Playmate

Barsi Adrienn még 2009-ben harapott meg egy rendőrt, amiért közmunkára ítélték. A munkát azóta elvégezte, mégis börtönbüntetést kapott.

A modell a ma reggeli Mokkában mesélt volna az ügyről, ám a stúdióba végül nem ment be, mert – női megérzése szerint – civil ruhás nyomozók várták a helyszínen és attól félt, azonnal magukkal is viszik, hogy megkezdje 25 napos börtönbüntetését. Barsi Adrienn kálváriája még 2009-ben kezdődött, amikor túlgyógyszerezett állapotban megharapta egy rendőr karját.

“Túl sok erős gyógyszert vettem be, mert egy nagyon kemény 24 órán voltam túl. Azért vettem be, mert stresszes voltam, és le akartam nyugodni és aludni. Ez a gyógyszer viszont rám pont ellenkezőleg hatott – kezdte a történetet a Hír24-nek a modell. – A rendőrtől azóta bocsánatot kértem, sőt, még udvarolni is próbált. Engem közmunkára ítéltek, amit nem tudtam elkezdeni, mert súlyosan bántalmaztak, széttört az arccsontom, kitört belőle egy darab is. Később megintcsak nem tudtam megkezdeni, mert akkor az orromat törték össze. Ez egy másik történet, ami családon belüli erőszakról szól, és ez sajnos Magyarországon senkit nem érdekel. Nem akarok Palácsik Tímea lenni, velem sokkal rosszabb történt.”

Fotó: Facebook

Adrienn hiába mutatta később aztán az egyik állatmenhelynél elvégzett közmunkáról szóló igazolást, azt már nem vették figyelembe, így a jogerős döntés szerint börtönbüntetést szabtak ki rá. A modell azonban nem hajlandó ártatlanul bevonulni.

“Nem tudom mi lesz, nem akarok ártatlanul börtönbe menni. Gyilkosok szaladgálnak szabadon, engem meg lecsuknának azért, amiért már leróttam a büntetésem? A köztársasági elnökhöz is adtam be kegyelmi kérvényt, de elutasították” – tette hozzá Adrienn, aki egyelőre nem tudja, hogy bírja majd, ha valóban börtönbe kell vonulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik