Szórakozás

Tom Cruise eltekint a perektől

Tom Cruise és Suri (Tom Cruise és Suri)
Tom Cruise és Suri (Tom Cruise és Suri)

Peren kívüli megegyezésre jutott Tom Cruise az őt gondatlan apának beállító amerikai magazinok német kiadójával, amely ellen ötvenmillió dolláros (több mint tízmilliárd forintos) kártérítési pert indított rágalmazás miatt.

A Bauer Publishing kiadó és az amerikai színész ügyvédei közös közleményben jelentették be a megállapodás hírét, de részleteket nem közöltek az egyezség bizalmas voltára hivatkozva.

A 2012 nyarán elvált sztárról a Life & Style magazin és az In Touch Weekly hetilap múlt év őszén azt írta, hogy hónapok óta felé sem néz hatéves kislányának, Surinak.

“A Bauer Publishing kiadónak, valamint a Life & Style magazinnak és az In Touch Weekly hetilapnak soha nem állt szándékában azt közölni, hogy Tom Cruise megszakított minden kapcsolatot és elhagyta gyermekét, Surit, és sajnálja, hogyha bárki erre a következtetésre jutott azokból a cikkekből, amelyeket kiadtak” – olvasható a közleményben.

A peren kívüli megállapodásról csupán annyit tudni a Los Angeles-i kerületi bíróság dokumentumaiból, hogy mindkét fél kifizeti saját perköltségeit és az ügyvédek díját.

A Mission: Impossible-sorozat sztárja és Katie Holmes színésznő hatévi házasság után váltak el tavaly nyáron. Megegyezésük szerint közös gyermekük, Suri az édesanyjával maradt New Yorkban, de apja gyakran látogathatja.

A kereset benyújtásakor Cruise ügyvédje jelezte, ha ügyfele megnyeri a pert, az összeget jótékony célra fordítja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik