Szórakozás

Tilla az egyik legstílusosabb magyar férfi?

éder krisztián (sp)
éder krisztián (sp)

Az egyik online divatmagazin 10-es listáján előkelő helyen végzett a műsorvezető.

Till Attila a nyolcadik legstílusosabb magyar férfi – állítja az egyik online divatmagazin. A 10-es lista élén egyébként Éder Krisztián, azaz SP áll, őt követi Kulka János, aki Sebestyén Balázst előzte meg. Till Attila szerint elérhetett volna előkelőbb helyezést is.

“Nem is értem, miért csak a nyolcadik lettem” – kezdte nevetve a Hír24-nek Tilla. – “Sokszor, sok helyen beszéltem már arról, hogy mennyire szeretem az öltözködésben kipróbálni az új dolgokat, többek között én voltam az első, aki napszemüvegben vezetett műsort. Nálam nem úgy működik, hogy a stylistok kitalálják, mit adnak rám, hanem szorosan együtt dolgozunk, és egy közös munka gyümölcse lesz aztán a kompozíció. Rengetegféle ruha volt már rajtam, szeretek merész dolgokban gondolkodni. Soha nem álltam még kamera elé rossz szájízzel, mert olyan ruhát adtak rám, amiben nem érzem jól magam.”

Tilla azt is elárulta, hogy a magánéletben is több arca van az öltözködés terén, és ő nem az a típusú férfi, akinek a felesége reggelente kikészíti a ruháját.

“Mindig magam döntöm el, hogy mit veszek fel. A magánéletben természetesen lezserebb vagyok, mint műsorvezetés közben, de magánemberként is több stílusom van. Előfordul, hogy sportos vagyok, ha bringázom, konkrétan úgy nézek ki, mint egy biciklis futár. De van egy elegáns énem a privát életemben is, és van egy utcai énem” – tette hozzá a korábban meztelenül is kamera elé álló Tilla.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik