Szórakozás

Ezért vált el Gregor Berni

Gregor Berni nem tagadja, hogy válásában az is közrejátszott, hogy ő volt a családfenntartó. De vajon ez a nőnek vagy a férfinak a feladata? Szavazááás!

Először a Story magazinnak beszélt válásáról és új kapcsolatáról Gregor Bernadett.

“Istvánnal most is jó viszonyban vagyunk, sokszor vigyáz Álmosra, foglalkozik vele. Viharos kilenc évünk volt, költözésekkel, új kapcsolatokkal, de azon, hogy emberileg tiszteljük a másikat, semmi sem tudott változtatni. Azt viszont be kellett látnunk, hogy a házasságunk hosszú évek óta nem szólt másról, mint hogy a fiunk, Álmos szülei vagyunk – magyarázta Gregor, aki azt sem titkolta, hogy a válásban az is közrejátszott, hogy ő volt a családfenntartó.

Mint ismert, Istvánnak évek óta nem volt munkája.

Fotó: RTL Klub

“Felcserélődtek a klasszikus szerepek, s ez nem vezetett jóra. Nehéz volt egyedül fizetni a számlákat, a hiteleket, úgy éreztem, összenyom, hogy a felelősség csak az én vállamat nyomja…” – állítja Berni, aki fülig szerelmes új párjába, Szarvas Attila színészbe.

“Azt hiszem, ezt nevezik szerelemnek. Visszakaptam a nőiességemet, végre nő lehetek egy férfi mellett. Bár csupán egy hónapja vagyunk együtt, tele vagyok tervekkel és reménnyel. A fiúk is elfogadták Attilát, úgyhogy eldöntöttük, hozzánk költözik. Már csak annyi van hátra, hogy mások is hagyjanak bennünket békében élni…” – tette hozzá.

További részletek a Story-ban.

Kíváncsi vagy legutóbb miért borult ki Gregor Bernadett? Katt ide!

survey service

Ajánlott videó

Olvasói sztorik