Szórakozás

Berki Krisztián egyéjszakás kalandok áldozata volt

berki (berki)
berki (berki)

Az Édes élet szereplője ma már párkapcsolatban él, és családapa, korábban azonban nem a kitartásáról volt híres.

Berki Krisztián nem vetette meg az egyéjszakás kalandok, ez azonban nem azért volt így, mert ő ezt kereste, hanem mert a lányok kezdeményeztek – állítja. Ma már nem is emlékszik az összes barátnőjére, és inkább áldozatnak tartja magát az egyéjszakás kalandokban.

“Nagyon sok hölgyre nem is emlékszem, nem a nevére, hanem magára a kapcsolatra. Nem tudom egyszerűen felidézni. Ez nem azért van így, mert egyéjszakás volt, vagy többéjszakás, hanem azért, mert valószínűleg nem jelentett olyan sokat, vagy igazából semmit az életemben. Erre nem vagyok túl büszke, de ez az őszinte” – fejtette ki az Aktívban Berki, aki azt is hozzátette, szórakozóhelyeken gyakran leszólították annak ellenére, hogy nem éppen George Clooney-t látja, ha tükörbe néz.

Az egyéjszakás kapcsolatokat viszont elítéli, annak ellenére, hogy volt belőle jó néhány az életében. Krisztián azt állítja, ez nem azért van így, mert párkapcsolatban él és családapa, hanem mert egy ilyen kapcsolatban a férfi az áldozat.

“Szerintem egy egyéjszakás kapcsolat nem lehet olyan jó, mint amikor az ember meghódítja a másikat. Áldozat voltam egyéjszakás kalandokban. Ez olyan, hogy amikor elmész egy szórakozóhelyre, megérinted a falat, beszélgetsz a barátaiddal, és vannak csinos hölgyek, jönnek a labdák. Ugye kapus voltam, elkapni nem tudom a labdát, de visszadobni igen. Amikor olyan kedvem támadt – és sajnos ez hétvégente sokszor előfordult – akkor visszadobtam a labdát, és hát volt miből választani” – tette hozzá a kedvesét lebálnázó Berki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik