Szórakozás

Eltűnik a képernyőről a Vundersőn és Zuperszexi

Sebestyén Balázs és Vadon Jani (Sebestyén Balázs, Vadon Jani)
Sebestyén Balázs és Vadon Jani (Sebestyén Balázs, Vadon Jani)

A kreatív producer szerint eleve csak kilenc adást terveztek.

Még két adás, és lekerül a képernyőről a második adáson már kétszázezer nézőt bukó Vundersőn és Zuperszexi. Bár Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere úgy nyilatkozott az Origónak, hogy eleve kilenc részesre tervezték a műsort, a médiából és az emberekből áradó gyűlölet meglepte őket.

“A média reakciója megdöbbentő volt, indulatos gyűlölet jött elő az emberekből, az újságírókból. Pedig valójában nem történt semmi szörnyű, csak egy televíziós műsort csináltunk, nem öltünk embert. A stábban a küzdőszellemet ébresztette fel a sok negatív cikk, elhatároztuk, hogy nem hagyjuk magunkat: dolgozni kezdünk azon, milyen szerkezeti változás kell, hány vendég legyen egyszerre, mennyire legyünk provokatívak. Megvizsgáltuk, hol a határ a tévézőknél, így finomhangolásra volt szükség. Sok mindent csináltunk mi évek óta, de ez a műfaj egészen más volt” – fejtette ki Rubin Kristóf a portálnak.

A producer szerint annak is része lehetett a negatív kritikákban, hogy Sebestyén Balázs nem ápolt jó kapcsolatot a bulvárral, és az emberek szemében talán túl sikeres volt. Rubin Kristóf úgy érzi, “néha mindenkinek kijár egy bukta”.

“Lehet, hogy ő túl megfoghatatlan volt, túl sikeres volt, és közben nem ápolt jó kapcsolatot a bulvársajtóval. Nekik nagyon kemény volt az első egy-két adás után kapott szitokáradat, bár nekik ott a rádió, ahol kapnak kritikát rendesen. Amúgy személy szerint úgy látom, hogy néha mindenkinek kijár egy bukta, nem kell mindig tökéletesnek lenni. Szakmailag viszont fontos, hogy néha kipróbálja magát az ember más műfajban is” – tette hozzá a producer.

A csatorna mindenesetre nem zárkózik el a folytatás elől. A producer úgy fogalmazott: “Az indulás is közös akarat volt, a folytatás is az lesz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik