Szórakozás

Tóth Vera bevállalja az egyéjszakás kalandokat

Tóth Vera (Tóth Vera)
Tóth Vera (Tóth Vera)

Az énekesnő azt mondja, a szerelem csak egy része az ember életének, és bár vannak boldogtalan pillanatai, nem szomorkodik, hogy most nincs szerelem az életében.

Szerelemről, gyerekekről, kalandokról beszélt Tóth Vera a FEM3-on futó Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorában. Az énekesnő elárulta, hogy bár jelenleg nincs szerelem az életében, ettől ő még nem boldogtalan, és bevállalja az egyéjszakás kalandokat is.

“Ha az adott pillanatban ez a legjobb gondolat vagy cselekedet, akkor bevállalnám az egyéjszakás kalandot. Persze, hogy megengedem magamnak, hiszen szingli vagyok, azt csinálok, amit akarok, nem? Még nem vagyok egyelőre hűséges társa senkinek, majd ha lesz, akkor már más lesz. Azt gondolom, hogy ezek a dolgok hozzátesznek az életemhez, és tanítanak valamire. Nem mondom, hogy jó, hogy utána az ember hazamegy és egyedül van, mert a pasik teljesen máshogy veszik ezt az egyéjszakás dolgot. a férfiak sokszor jobban túlagyalják a dolgot, mint a nők és ezzel van baj” – fejtette ki a melegekért is kiálló Vera, aki azt is hozzátette, ő inkább leegyszerűsíti a dolgokat. – “Nem mondom azt, hogy nem jut eszembe mondjuk három hét múlva az illető, és nem gondolkodom azon, hogy de jó lenne, ha. Félreértés ne essék, nem vagyok ennek az egyéjszakás történetnek a híve, de ha jön az életemben ilyen, akkor annak meg kell, hogy történjen, és én megteszem, miért ne? Engem is nyugodtan kényeztethetnek, ne csak én kényeztessek mindig.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik