Szórakozás

Hujber más férfi ágyába küldte feleségét

Hujber-Feri(5)(960x640).jpg (Hujber Feri)
Hujber-Feri(5)(960x640).jpg (Hujber Feri)

A színész sokszor mesélt már meglepő dolgokat magáról és a házasságáról, ezúttal azonban az eddigieknél is furcsább dolog derült ki kapcsolatukról Cynthiával.

Hujber Feri nem csinált titkot abból, hogy volt olyan időszak, amikor nyitott házasságban éltek, ám hogy ő maga küldte más ágyába a feleségét “feszültséget levezetni”, arról most mesélt először.

“Volt olyan eset, hogy én mondtam Cynthiának azt, hogy most nagyon feszült vagy, szerintem én ezt most nem tudom megoldani. Menj el inkább ahhoz az emberhez, akivel most néha összejár­tok. Menj el, utazz el hozzá, tölts el vele egy hétvégét, és gyere vissza, ha már egy kicsit lenyugod­tál. Akkor meg tudjuk majd beszélni – mint két egymást nagyon szerető ember -, és el tudjuk mondani egymásnak, hogy mi az, ami igazán bántja a mi gondolatainkat egymásban. Sokszor volt olyan, hogy visszajött, és azt mondta, köszönöm, igazad volt. Mert ha itt maradok, akkor csak még jobban rajtad kattogok, és egymásnak feszülünk. Így meg elment, lenyugodott, szerelmeskedett, jól érezte magát, kapott egy másik impulzust egy másik embertől. Ez nem zavar” – idézi a Bors Hujber Joshi Bharat műsorában elmondott szavait.

A színész a Story magazin legfrissebb számában arról mesél, hogy Cynthiával sikerült ismét visszatalálniuk egymáshoz, és mégsem válnak el.

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik