Szórakozás

Miniszterelnök lesz Berki Krisztián?

Egyre nagyobb Berki Krisztián rajongótábora és sokan azt gondolják, hogy az Édes élet szereplője alkalmas lenne politikai pályára, sőt ő lehetne Magyarország miniszterelnöke.

“Lehetne, hogy Berki induljon a választásokon? Nagyobb kárt úgysem okozhatna, mint O.V. ellenben kib*szott szórakoztató lenne minden egyes parlamenti ülés, meg eu-s egyeztetés…mi lennénk a legvidámabb ország” – írta Facebookon az egyik Berki rajongó, aki egyébként nem is rugaszkodott el annyira a valóságtól. Információink szerint ugyanis korábban valóban felkereste Berkit az egyik párt, hogy képviselőként segítsen kommunikációs és sport területen. Ezzel a lehetőséggel az egykori Fradi-vezér nem élt, de kíváncsiak voltunk, hogy vajon a jövőben készül-e poltikai pályára?

“Jelenleg nem foglalkozom politikával, mivel minden percemet leköti az Édes Életben való szereplés. Azonban évek óta foglalkozom közéleti kérdésekkel, melyeket saját értékrendem szerint kommentálok, ám mindenféle politikai elköteleződés nélkül. Megtisztelő, hogy sokan a követőim közül szívesen látnának “vegytiszta” politikusként” – magyarázta Berki, aki azért azt is elárulta, hogy milyen politikus lenne.

“Ha beszállnék a politikai arénába, akkor a fiatalok felé irányuló politikai kommunikáció, valamint a sport területei vonzanának leginkább. Ezeket a szakterületeket érzem magamhoz olyan közel, amit hitelesen fel is tudnék vállalni. Egyenlőre “csak” mint egy futballedző, a partvonalról “kiabálok”. Nincs párttagkönyvem, nem tartozom hivatalosan sehová. Eljátszva a gondolattal, olyan politikus karakterben gondolkodnék, ami a fejlettebb országok döntéshozóira jellemző. Akiket az a fajta egzisztenciális függetlenség vezérel, ahol az egyéni karrier utak nem írják folyton felül a közösségi érdekeket” – tette hozzá komolyan a fegyverrel pózoló Berki.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik