Szórakozás

Botrányba fulladt Cipő emlékkövének avatása

Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)
Bódi László Cipő (Bódi László Cipő)

Az énekes édesanyja nem engedte, hogy az emlékezésen a Republic tagjai is jelen legyenek.

“Takarodjatok innen, nincs jogotok itt lenni!” – ezzel fogadta az elhunyt Cipő édesanyja, Gizi néni a Republic együttes tagjait, az énekes emlékkövének avatóünnepségen, Szigetcsépen. A Blikk beszámolója szerint Gizi néni és az együttes tagjai között azért van vita, mert az édesanya nem nézte jó szemmel, hogy a zenekar Cipő nélkül is folytatja.

Az édesanya kijelentette, nem szeretné, ha a zenekar tagjai megjelennének az ünnepségen, ám ők ezt nem tartották be. Amikor megérkeztek, kitört a botrány. A feldúlt édesanya először csak kiabált, majd rá is támadt a zenekar tagjaira: “a zenekar menedzserének kezéből kitépte a csokrot, majd dühében fel akarta pofozni őt, ám a dobos, Nagy László Attila kettőjük közé ugrott, így ő kapta a pofont. Ezek után Gizi néni Boros Csabának is nekitámadt, akit a nyakán karmolt meg” – írja a Blikk.

Az együttes tagjai végül nem vettek részt a megemlékezésen, a virágcsokrukat az emlékkő helyett Cipő otthonának kapujára akasztották. “Számítottam rá, hogy lesz feszültség a megemlékezésen. De senki sem tilthatja meg, hogy mi is emlékezzünk Cipőre” – mondta Boros Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik